Gest INCALIFICABIL al paraziților din fruntea FRF! Politicienii și oficialii FRF au stat la VIP, în timp de Hagi, Popescu și Munteanu au primit bilete la tribuna a doua

Răzvan Burleanu este președintele FRF din 2014. Sunt 7 ani de eșecuri, 7 ani de când România nu se califică nicăieri, 7 ani de tristețe, de fotbal prăbușit, de texte corporatiste îmbinate cu texte securistoide. Sunt 7 ani de NIMIC!

Burleanu a fost propulsat în fruntea FRF de un sistem politic infect, securistoid. Sunt mulți bani la mijloc, așa că nu întrebați de unde atât de mare interesul. Asta e miza, nu dragostea românilor pentru un sport care altădată îi scotea pe străzi de bucurie. Atât aveam, dacă vorbim despre bucurii, despre felul în care România era văzută și apreciată în afară.

Sunt 7 ani de când nu s-a construit nimic în afară de Academia lui Hagi, un proiect care a dat câțiva jucători bunicei. Este singurul lucru bun care i s-a întâmplat fotbalului românesc, iar meritul îi aparține exclusiv lui Gică Hagi. ATÂT!

Era evident că unul ca Burleanu, un individ propulsat la FRF de la minifotbal, nu avea cum să facă ceva, nici dacă dorea. Nu se pricepe, nu are treabă cu fotbalul. Am ratat toate calificările pentru că suntem conduși de ratați. Tot ceea ce a putut să facă Burleanu a fost modificarea sistemului de alegere pentru conducerea FRF, ca să-și poată conserva postul. Votează nimeni din fotbal, nu cluburile care produc din investiții private.

A refuzat să aducă antrenori cu experiență la națională, oameni copți în fotbalul mare, oameni care puteau să schimbe ceva. Și nici măcar nu s-ar fi văzut cât de mic este el. A îndepărtat tot ce înseamnă simbol al forbalului și s-a înconjurat de yesmeni, de căpușe.

Nicio demisie de onoare! Eșec după eșec și niciodată o demisie. Pentru asta îți trebuie onoare, asumare, calitate umană. Ne uităm la acest European, pe care parțial îl găzduim, cu un mare nod în gât, o frustrare pe care cu greu o putem gestiona. România nu există pe această hartă a fotbalului. Doare…

Și pentru ca frustrarea să fie potențată la maxim, pentru ca iubitorii fotbalului să se simtă cu adevărat umiliți de paraziții din fruntea FRF, ne-au mai făcut una de zile mari, una impardonabilă: adevăratele valori ale fotbalului, simbolurile românești ale acestui sport au primit bilete la tribuna a doua. FRF le-a trimis bilete foștilor internaționali români pentru meciul de la EURO 2020 dintre Austria și Macedonia de Nord, încheiat cu scorul de 3-1. 

În schimb, la tribuna VIP au stat oficialii FRF și politicienii. Aici suntem! O lume condusă de nonvalori, o lume pe care și-au pus fundurile murdare de incompetență, o lume din care alungă spre tribuna a doua adevăratele valori, pe cei care au demonstrat profesional că pot și trebuie să conducă domeniile în care au performat, pe cei pe care îi putem oricând aplauda, care au fost printre puținii ambasadori ai României.

Conform unui răspuns transmis gsp.ro de către FRF, întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii. „Federaţia Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, şi a primit bilete de categoria I. Preţul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziţie la meciurile organizate de UEFA.

În privinţa locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deţinut locuri în acest sector. UEFA a avut invitaţi proprii, străini şi români, printre care conducerea FRF (preşedinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) şi managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti. Totodată, este util de ştiut că UEFA are un alt criteriu de împărţire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II şi Peluze.”

Câtă nerușinare! Au dat-o pe UEFA, de parcă UEFA oferă politicienilor români bilete la VIP… Bine, mă, paraziților… Hai să fie vina UEFA, dar tot vina lor este că nu ne mai calificăm nicăieri, că ați distrus fotbalul românesc, că l-ați făcut minifotbal?

Valorile sunt umilite, rateurile au invitate în lojele VIP! Aici suntem. Au câștigat toate campionatele din România și se vor califica mulți ani, la mulți bani.

În final, pentru a înțelege că indiferent de umilințele suferite oamenii de calitate au bun simț și modestie, citez declarația lui Gică Hagi, dată imediat după meciul la care a asistat de la tribuna a doua: ”„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat.”

Ce am putea să facem? Să le boicotăm pseudo-fotbalul, să nu mai mergem pe stadioane până când nu scăpăm de ei. Steliști, petroliști, dinamoviști, rapidiști, craioveni, clujeni etc, tot ce înseamnă suporter să nu mai calce pe niciun stadion. La fel să facă și cei care nu sunt neapărat pasionați de acest sport, dar sunt la fel de români ca noi toți, la fel de umiliți de un sistem căpușat de nonvalori, indiferent de domeniu. Să meargă ei la meciuri, să plătească ei bilete, să suțină ei cluburile. Nu am avut voie un an pe stadioane, așa că am mai putea să lipsim încă unul pentru o cauză nobilă: deparazitarea fotbalului românesc.

UPDATE – Reacția lui Gică Popescu: ”Văd ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.
A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.
Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.
Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!
Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”

sursa foto digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...