compass bilboard.jpg

62078242_a92f2.jpg

Directorul Transelectrica, Marius Caraşol, a fost demis după ce a ieșit la iveală că și-a falsificat diploma de studii. O știre care a trecut neobservată față de gravitatea faptei și care ne arată ce fel de oameni a promovat PSD în structurile de conducere ale țării. Nu că la celelalte partide ar fi doar intelectuali rasați.

Marius Caraşol, 45 de ani, de fel dintr-o comună din Teleorman (ce coincidență?!) a fost numit în vârful Transelectrica în decembrie anul trecut, la scurt timp după ce Niculae Bădălau a devenit ministru al Economiei, informează Pro TV. Atunci, Carașol a depus la Resurse Umane o diplomă de studii falsificată, cu antentul Universituății Politehnice București. În realitate, acesta a absolvit doar liceul de electricieni din Alexandria. 

Cum a ajuns un simplu electrician un ditamai directorul la cea mai importantă companie de stat din Economie printr-un fals? Iată o întrebare la care ar trebui să răspundă ministrul Economiei, Parchetul General și chiar SRI. O astfel d e faptă reprezintă un atac la siguranța națională având în vedere importanța postului ocupat de electricianul (toată stima pentru meseriașii onești) promovat doar pentru că este membru PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate, rezervele de cadre ale partidelor, indiferent că vorbim de PSD, PNL, ALDE, PMP, USR-Plus, Pro România etc sunt pline de impostori.

Problema noastră, a tuturor, e că aceștia ajung în funcții cheie și noi ne uităm pasivi cum țara asta se duce la vale regretând un cizmar promovat de PCR în funcția de președinte-dictator.

P.S. Conform declarației de avere, Carașol a  obținut în perioada cât a ocupat funcţii de conducere fără a avea acest drept peste 340.000 de lei din banii noștri, ai tuturor. Pun pariu că nu-i va da înapoi!