compass bilboard.jpg

h99497058_e46a1.jpg

Constructorii auto Renault și Nissan au început să despăgubească românii care se plâng că au probleme la mașinile cu motoare de 1,2 litri TCe, care nu sunt fiabile și au probleme cu uleiul.

Astfel, mai mulți proprietari de mașini Nissan au primit oferte de răscumpărare care ajung până la 90% din valoarea autoturismului. Problema afectează aproximativ 600.000 de mașini Dacia, Renault, Nissan și Mercedes vândute în Europa. Dintre aceste mașini, peste 10.000 au fost vândute în România.

Gabriel Ganea – posesor al unei mașini Nissan Juke cu probleme – a declarat că a vândut, în luna iulie, mașina sa companiei producătoare. Acesta a primit 14.400 de euro pe autoturism, respectiv 89% din valoarea sa nouă, de 16.000 de euro. Potrivit lui Ganea, Nissan a considerat mașina ca ”fiind în stare bună”, fără defecte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și Oficialii Renault au recunoscut că se fac ”gesturi comerciale” în cazuri punctuale, nefiind vorba de o campanie oficială de despăgubiri.

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Alianța Renault-Nissan a început să despăgubească românii care au mașini cu probleme la motor