compass bilboard.jpg

ce-facea-viorica-dancila-in-timp-ce-iohannis-vorbea-568144_afc12_041c8.jpg

Pe de o parte, premierul afirmă că activitatea Guvernului nu este blocată, pe de alta îi reproșează președintelui că a blocat-o. Simplă chestiune de coerență în declarații.

Viorica Dăncilă: ”Aştept din partea preşedintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniştri interimari pentru Energie, Mediu şi relaţia cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înţelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea şi stabilitatea ţării. Aşa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obişnuit fac rău în primul rând oamenilor, şi nu adversarilor dumnealui politici.

Fac aşadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiţioneze să refuze miniştrii fără temei, pentru că un adevărat şef de stat nu îşi exercită niciodată puterea în moduri distructive şi contraproductive pentru ţara lui.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu este blocat Guvernul, Guvernul funcţionează”, a mai spus Dăncilă, precizând că miercuri sau joi va avea loc următoarea şedinţă de guvern.