compass bilboard.jpg

YXNoPWM2MjFiNDhkMzU0MTRkYTEyMjljNWJmYjM2ZWMxMTdh.thumb_f4bf7_5dde4.jpg

4 liceeni din Târgu Frumos, Iași, ajutați de un profesor, au realizat un videoclip în care o ironizează pe Ecaterina Andonescu, nu doar pentru cum s-a exprimat într-un context, ci pentru falimentul sistemului de educație din România. 

 Alex, Mădălina, Cristian şi Elena sunt elevi ai liceului Ion Neculce, iar Dan Chicoş este profesorul care i-a ajutat. Inspirați de o gafă de exprimare, aceștia au profitat și i-au transmis ministrului cum se vede sistemuș de învățământ de dincolo de catedră. (video la final)

 „Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După vizionarea clipului, Ecaterina Andonescu a comentat la digi24: „Dvs. puneți întotdeauna întrebări, și când omul este cu gândul în altă parte, și când nu este cu gândul în altă parte și, de multe ori, până îți revii...Eu nu cred că mă puteți acuza că nu știu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care n-au învățat la școală. Am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus și erorilor”.

În concluzie, tot ceea ce a înțeles din mesajul clipului a fost referirea la exprimarea ”nefericită”. Despre nefericirea elevilor, cauzată de sistem, ministrul Andronescu nu a înțeles nimic sau s-a prefăcut că nu înțelege