compass bilboard.jpg

adevarul_aefc0.jpgCunoscutul pilot, Titi Aur, spune că Răzvan Ciobanu ar fi supraviețuit teribilului accident, dacă ar fi purtat centura de siguranță.

 

Mașina, care era extrem de robustă, i-ar fi salvat viața, consideră – multiplul campion de raliuri, care a analizat fotografiile făcute la locul accidentului.

E greu să mă pronunț, dar din imaginile pe care le-am văzut, sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea șoferului e relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centura are niște capsule pirotehnice, care în momentul unui accident te strâng de scaun. Faptul că a mers foarte mult pe lângă șosea ori s-a jucat cu mașina, ori a avut alte motive, altfel nu înțeleg cum să meargă atât de mult pe lângă șosea fără să frânezi. Nu cred că e vorba de sinucidere pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent în ceva. Sigur toată acțiune e la viteză mare. Așa cum arată mașina, dacă ar fi avut centură de siguranță sunt aproape sigur că era în viață și se afla în mașină”, a declarat Titi Aur, pentru Antena3. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Fostul creator de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineața, într-un teribil accident de circulație. Se întorcea de la o petrecere, dintr-un club de pe litoral, când a intrat cu maşina de teren pe care o conducea într-un copac de pe marginea unei şosele, în apropiere de Năvodari.

 

Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii, pentru că nu au descoperit urme de frânare la fața locului. EXistă însă și  ipoteza potrivit căreia, Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan și ar fi scăpat mașina de sub control.

Trupul său a fost găsit în afara autoturismului, iar polițiștii sunt de părere că Răzvan Ciobanu nu purta nici centura de siguranță. Creatorul de modă avea 43 de ani.

sursă foto: adevărul.ro

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook