compass bilboard.jpg

cerb-1024x576_77ed0.jpg

Festivalul ”Cerbul de Aur” s-a terminat. Evenimentul a fost de amploare, așa cum se aștepta toată lumea, iar recitalurile au reprezentat, ca de obicei, sarea și piperul, spectacolelor din fiecare seară.

Ștefan Bănică jr. a susținut un show chiar în prima seară în Piața Sfatului, în fața a nu mai puțin 5.000 de spectatori, care au fredonat alături de el fiecare refren, de la ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns să te iubesc” sau la ”Toată lumea dansează”. Artistul a mai punctat și cu refrene de muzică populară din toate zonele României, momente ce au făcut deliciul publicului, astfel că oamenii au dansat și s-au distrat împreună cu îndrăgitul trubadur și trupa lui de instrumentiști și dansatori mai bine de o oră.

”Ștefan Bănică jr. a luat de la organizatori pentru el și echipa sa în jur de 25.000 de euro. Este adevărat cu mult peste onorariul său, dar acest lucru este normal, întrucât este un altfel de spectacol cel susținut de el la Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acolo, a fost o întreagă desfășurare de forțe pe scenă, cu lumini, dansatori, coregrafii diferite, plus televizarea show-ului, ceea ce duce la creșterea prețului. Însă, așa cum spuneam, meritat!

Pe de altă parte, starul irlandez Ronan Keating, cel care a scris istorie în domeniul artistic cu ”Boyzone”, ar fi primit și el o sumă importantă după ce a fermecat publicul local, circa 130.000 de euro!”, au dezvăluit persoane de la fața locului, potrivit stirilekanald.ro

sursa foto: best-event.ro