compass bilboard.jpg

autobaza_03116.jpg

Un schimb de replici în trafic s-a terminat la spital, pentru un șofer al societății de transport public de călători, din Brașov. Bărbatul a fost bătut, după terminarea programului de circulație.Agresiunea s-a petrecut marți, pe 14 mai, în jurul orei 14.30. Agresorul, un polițist, a forțat cu un autoturism intrarea în curtea autobazei RAT de pe strada Hărmanului, numărul 49. A coborât de la volan și s-a dus direct la șoferul care își terminase programul de circulație.

UPDATE Reacția IJP Brașov: Polițistul este cercetat penal

Șoferul a fost lovit cu capul în figură de omul legii. Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresorul s-a urcat înapoi la volanul mașinii cu care a intrat în autobază și, în drumul spre ieșire, a lovit un revizor, angajat al aceleiași societăți, aflat în timpul porgramului de lucru. Bătăușul a reușit să fugă.

Echipajele SMURD Brașov le-au acordat victimelor îngrijiri medicale, la fața locului și pe drumul spre Spitalul Județean.

"Conducerea RAT își exprimă îngrijorarea față de faptul că unele incidente din trafic ajung să escaladeze până la nivelul producerii unor agresiuni și își exprimă speranța acă instituțiile abilitate vor lămuri toate împrejurările în care s-a produs acest caz și vor lua toate măsurile legale, care se impun", spune Silviu Ștefan, responsabil de comunicare la RAT Brașov.

Inspectoratul Poliției Județene Brașov nu a făcut publică nicio informație legată de identificarea sau prinderea bătăușului din autobaza RAT. 

Despre autor
Author: Baroti Regina