compass bilboard.jpg

autostrada_3_2b644.jpgMinistrul Transporturilor a vizitat sâmbătă, 15 Iunie, Autostrada București - Brașov, Tronson Comarnic - Brașov, stadiul lucrărilor pe sectorul Predeal - Cristian.

 

Ritmul în care se realizează lucrările este unul susținut, spune Cuc, se lucrează de la 8 dimineața până seara, inclusiv în weekend.

O serie dintre lucrări sunt deja realizate: a fost decopertată întreaga suprafață de teren, a fost stabilizat patul de fundare și se lucrează la terasamente și poduri, precizează șeful de la Transporturi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

”… Este un proiect unde vom aplica o metodă nouă. Metoda pe care o aplicăm aici, o vom aplica și pe Autostrada Transilvania pe secțiunea Biharia – Borș. Dăm bani suplimentari constructorului ca să lucreze în permanență. Aici se lucrează, este mobilizat (...) Ritmul este unul bun.

 

Constructorii români își asumă să finalizeze acest obiectiv înainte de termenul stipulat în contract. De astăzi înainte o să fac această comparație ca să nu se spună că sunt un adept al rezilierii contractelor, dar lucrurile au trenat foarte mult timp și nimeni nu mai are răbdare.

Dacă unii pot, și ceilalți trebuie să poată în egală măsură. Nimeni nu este mai “cu moț”, un constructor față de celălalt. Diferența este că românii au utilajele în România și au forță de muncă din România în timp ce ceilalți vin și subcontractează.

(...) Dacă vremea ne va permite cu siguranță la sfârșitul anului aceeași kilometri de autostradă vor fi finalizați și vor fi deschiși traficului.

 

Ministrul Răzvan Cuc a reiterat faptul că infrastructura este extrem de importantă și că nu mai acceptă niciun fel de tergiversare cu privire la construcția infrastructurii din România.

’Cu această ocazie le dau o veste proastă cârcotașilor de serviciu: în ciuda tuturor scepticilor și fricoșilor pe contractul semnat de mine în 2017, Râșnov - Cristian, chiar se lucrează și se va finaliza’’.

VIDEO

 

FOTO

autostrada_5f40f.jpg

a_1_e4b01.jpg

a2_0ef8b.jpg

13_50f80.jpg

a4_c0ce9.jpg

a5_c6990.jpg

a6_78927.jpg

a7_c63cb.jpg

a8_cf104.jpg

autostrada_7_e926f.jpg

sursa foto: Facebook Ministerul Transporturilor

sursă video: Facebook Ministerul Transporturilor

 

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook