compass bilboard.jpg

ultraj_987b8.jpg

Un polițist din Brașov a fost bătut, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce era în misiune, în Gara Centrală. Agresorul este un bărbat de 22 de ani, pe care polițistul  a vrut să îl legitimeze. 

 

Patru zile de îngrijiri medicale

Potrivit primelor date ale investigației, învinuitul era sub influența alcoolului și l-a lovit de mai multe ori pe polițist, cu piciorul și cu antebrațul, l-a scuipat, l-a înjurat și i-a rupt pantalonii. A fost imobilizat cu greu, de polițistul-victimă și de colegul lui de patrulă. Polițistul este agent, la Postul Poliției Transporturi Feroviare Brașov. Un specialist al Serviciului Județean de Medicină Legală Brașov i-a examinat leziunile și a stabilit că, pentru a se reface după bătaie, polițistul are nevoie de patru zile de îngrijiri medicale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Recidivist, pentru ultraj

 

Suspectul este recidivist și are condamnare exact pentru același tip de faptă penală: ultraj. Nu avea nici trei săptămâni de când a ieșit din pușcărie, în baza Legii privind recursul compensatoriu. Unul dintre colegii polițistului bătut a povestit pe Facebook reacția învinuitului, din momentul în care a ajuns înapoi, după gratii:

"Când îl introduceam în arest, recidivistul ne spunea, plin de speranță: ”bossule, poate dă Dragnea amnistia și grațierea aia, pe care o tot promite și peste câteva zile ne vedem din nou. Ce sa mai zici...?", a scris, pe Facebook comisarul șef Valentin Simionescu, de la Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov.

Bărbatul de 22 de ani a fost reținut și prezentat apoi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Ieri, Judecătoria Brașov a emis pe numele lui un mandat de arestare, pentru 30 de zile.

 

VIDEO (Atenție, limbaj vulgar!)

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook