compass bilboard.jpg

grup-lucru-Horeca-696x522_acbe4.jpg

Reprezentanții Guvernului și cei din industria HoReCa vor lucra, în cadrul unui grup comun, la un set de reguli de protecție sanitară, care să fie aplicat în unitățile de servire – restaurante – în perspectiva reluării activității acestora, atunci când evoluția epidemiologică o va permite, este anunțul făcut, joi, de Guvern.

Anunțul a fost făcut, joi seară, după o întâlnire care a avut loc la Palatul Victoria, discuții la care au participat prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

”Scopul acestui demers comun este ca împreună, autorități și sectorul HORECA, să lucrăm pentru siguranța clienților și pentru a le oferi încredere că atunci când restaurantele își vor relua activitatea, serviciile vor fi oferite în condiții de protecție și nu va exista riscul îmbolnăvirilor”, a subliniat premierul Orban, potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noile măsuri de relaxare ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 iulie, însă acestea au fost amânate ca urmare a creșterii numărului de cazuri confirmate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, la ora 13.00, că de la debutul pandemiei 27.746 de persoane au fost confirmate, la nivel național, cu Covid-19. Din acest total, 19.363 de persoane au fost declarate vindecate, numărul deceselor raportate fiind de 1.687.

Foto: Facebook – Guvernul României