compass bilboard.jpg

loteria-romana-696x404_ffa17.jpg

Agențiile loto se redeschid gradual de luni, 15.06.2020, începând cu ora 14.00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21.06.2020, a anunțat Loteria Română.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

„Jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități”, a anunțat Loteria Română, care a precizat că vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jucătorii trebuie să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur.